Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Πύργος: Κλεφτοκυνηγητό αστυνομίας με ανήλικους ΡΟΜΑ μετά από περιστατικά κλοπών στα φανάρια


roma
Δύσκολο ήταν το απόγευμα του Σαββάτου για αρκετούς οδηγούς που πέρασαν από τη διασταύρωση Φιλοθέης και είχαν την ατυχία να σταματήσουν σε κάποιο από τα φανάρια. Δεκάδες ανήλικοι ΡΟΜΑ που βρίσκονταν εκεί για επαιτεία, δεν σταμάτησαν στιγμή να παρενοχλούν τους οδηγούς, να ανοίγουν τις πόρτες των αυτοκινήτων και να αρπάζουν αντικείμενα κυρίως από τις πίσω θέσεις ή τη θέση του συνοδηγού.

Το κέντρο της ΑΔ Ηλείας δέχθηκε αρκετές κλήσεις για να επέμβει η Αστυνομία και για αρκετή ώρα επικρατούσε ένα κλεφτοκυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και ΡΟΜΑ. Οι ανήλικοι είχαν βρει και ως παιχνίδι όλη αυτή την κατάσταση. Μόλις έβλεπαν τους αστυνομικούς να πλησιάζουν «χάνονταν» στα παρακείμενα χωράφια και μετά από λίγο όταν το πεδίο ήταν ελεύθερο επέστρεφαν και έκαναν πάλι τα ίδια.
Αργά το απόγευμα ισχυρή αστυνομική δύναμη έκανε επέμβαση σε καταυλισμό της περιοχή και έγιναν προσαγωγές υπόπτων για τα περιστατικών κλοπής και παρενόχλησης που είχαν συμβεί νωρίτερα.
Πέρα από τα φανάρια οι ανήλικοι ΡΟΜΑ είχαν βρει ως ορμητήρια και τα δύο σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...