Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πεζοπορία με Πανσέληνο στο Μονοπάτι των Θαλασσοκρινών


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ» Φυσιολατρικός Οικολογικός, συνδιοργάνωσε με τους ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ και ΠΗΝΕΙΟΥ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ, την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. και το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ << TERRA OLYMPIA >> την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 την άκρως επιτυχημένη από πλευράς συμμετοχής 3η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία με Πανσέληνο στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ (ΚΥΛΛΗΝΗ,ΚΑΣΤΡΟ,ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ,ΑΡΚΟΥΔΙ), της Ηλειακής Ολυμπιακής Γης!!
Εκτός των μεμονομένων συμμετοχών, στην πεζοπορία έλαβαν μερος οι κάτωθι φορείς:
ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΑΣΤΡΟΥ ( ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ), το Δ.Δ. ΚΑΣΤΡΟΥ, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ( ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ ), ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΥΛΛΗΝΗΣ   ( Η ΓΛΑΡΕΤΖΑ ), ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΕΣΕΠΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ, ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΕΧΑΙΝΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΥΡΓΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ << Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ >>, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΑΣΤΟΥΝΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ!! Η πανέμορφη διαδρομή, με τις πολλές εναλλαγές (βότσαλα, βράχια, αμμουδιά, δάσος και στο μεγαλύτερο μέρος του θαλασσόκρινα, που ευωδιάζουν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), ενθουσίασε τους πάνω από 150 πεζοπόρους, όλων των ηλικιών, από την Ηλεία, την Αθήνα και την Πάτρα και την υπολοιπη Ελλαδα. Συνχαιρουμε τον Αρχηγο κ.Κωστα Αντωνοπουλο αρχαιολογο, Αντ/δρο του ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ TERRA OLYMPIA που ανταποκριθηκε αριστα στα υψηλα καθηκοντα του Αρχηγου μια τετοιας πετυχημενης αποστολης!Λόγω σοβαρού κωλύματος του Προέδρου του «Επταλόφου» κου Παναγιωτη Αχιλλεόπουλου, τα καθήκοντα του Αρχηγού της πεζοπορίας ανέλαβε ο αρχαιολόγος κ. Κώστας Αντωνόπουλος, Αντιπρόεδρος του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ << TERRA OLYMPIA >> με συναρχηγούς την κα Δημητρα Φυτσαλου, τον κ. Γεωργιο Παγκάκη και κ. Πέτρο Ανυφαντή οι οποίοι και έφεραν σε πέρας την αποστολή τους χωρίς προβλήματα. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της διοργάνωσης οφείλεται στις προσφορές και χορηγίες επιχειρήσεων της Ηλείας, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά μέσω των εκπροσώπων τους, και συγκεκριμένα τον κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο, Γεν. Δ/ντη του «Kyllini Beach» και τον κ. Μιχάλη Μηναδάκη Γεν. Δ/ντή του «GRECOTEL OLYMPIA RIVIERA RESORT». Η «επί θιν’αλός» υποδοχή που επιφύλαξαν στους περιπατητές και τα πλουσιοπάροχα κεράσματα καθώς διέσχιζαν τα αντίστοιχα τμήματα της παραλίας των δυο πολυτελών θερέτρων, ήταν από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, χάρις και στην φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό των ανωτέρω ξενοδοχειακών συγκροτημάτων. Αντίστοιχα θερμή ήταν η υποδοχή της ομάδας των πεζοπόρων που προσέφερε ο Δήμος ΠΗΝΕΙΟΥ στον τερματισμό της διαδρομής στο ΑΡΚΟΥΔΙ και γι’ αυτό οφείλονται ευχαριστίες τόσο στον Δήμαρχο κ. Αλέξιο Καστρινό όσο και στον Υπεύθυνο Πολιτιστικών Θεμάτων του Δήμου κ. Βασιλόπουλο. Στο κέρασμα που δέχθηκαν στον τερματισμό τους οι πεζοπόροι, συμπεριλαμβάνονταν επιδόρπια και άλλα γαλακτοκομικά είδη, προϊόντα της Ολυμπιακής Γης της Ηλείας που προσέφερε δωρεάν η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΤΟΣ << ΗΛΕΙΑ ΦΑΡΜ >>. Μετά την παραλαβή των αναμνηστικών διπλωμάτων τους, οι πεζοπόροι επεστράφησαν στο Λιμάνι της Κυλλήνης όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους με τουριστικό λεωφορείο, χορηγία του Τουριστικού Γραφείου του κ. ΚΩΣΤΑ Π. ΨΥΧΟΓΙΟΥ.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ και τον Αντιδήμαρχο του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ κο Τάκη Κόλια για την αμέριστη βοήθεια τους στις πρωτοβουλίες μας !! Συνχαιρουμε τον Αρχηγο κ.Κωστα Αντωνοπουλο αρχαιολογο, Αντ/δρο του ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ TERRA OLYMPIA που ανταποκριθηκε αριστα στα υψηλα καθηκοντα του Αρχηγου μια τετοιας πετυχημενης αποστολης!Σας περιμένουμε στην 3η Πανελλήνια νυχτερινή πεζοπορία στο Μονοπάτι του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΦΟΛΟΥ (οροπέδιο Φολόης) της Ολυμπιακής Γης, την δεύτερη πανσέληνο του καλοκαιριού, στις 12 Ιουλίου 2014, ημέρα Σάββατο !
protinews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...