Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Την Τρίτη τελειώνει η αγωνία για τις Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται οι βαθμοί στα σχολεία και διαδικτυακά


panelladikes
Τελειώνει η αγωνία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων, καθώς σε δυο ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των γραπτών τους. Οπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, την ερχόμενη
Τρίτη 1 Ιουλίου θα αναρτηθούν στα Λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των εξετάσεων.
Οι βαθμοί και τα αποτελέσματα των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες θα αναρτηθούν και ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr.
Μια ημέρα μετά, την Τετάρτη, θα ανακοινωθούν και οι βαθμοί των υποψηφίων των ΕΠΑΛ (Επαγγελματικών Λυκείων) περίπου στη 13.00, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.
Η αποστολή των αποκομμάτων των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων θα αρχίσει το πρωί της Δευτέρας 30 Ιουνίου, ώστε να φθάσουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη το πρωί (1 Ιουλίου) και εν συνεχεία να παραδοθούν στα Λύκεια.
Ο Διευθυντής κάθε Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β) με μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων και των αποκομμάτων πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των καταστάσεων και των αποκομμάτων και στη συνέχεια να αναρτήσουν τα αποτελέσματα το μεσημέρι της Τρίτης 1 Ιουλίου.
Οι βεβαιώσεις πρόσβασης στους αποφοίτους της Γ΄ Ημερήσιων Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), της Δ΄ Εσπερινών Λυκείων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) καθώς και σε όσους κατόχους απολυτηρίου επανεξετάστηκαν φέτος στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του Λυκείου, δε θα χορηγηθούν, πριν παραληφθούν από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) οι μηχανογραφικές καταστάσεις (οι οποίες θα είναι διαφορετικές για τα ΓΕΛ και διαφορετικές για τα ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄) από τη Δ/νση Λειτουργικής Ανάπτυξης και Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ, στις οποίες θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα βαθμολογικά δεδομένα (προφορικοί βαθμοί τετραμήνων, μέσος όρος προφορικών, προσαρμογή προφορικού βαθμού, γραπτοί βαθμοί, βαθμοί πρόσβασης μαθημάτων και γενικός βαθμός πρόσβασης).
Οι καταστάσεις αυτές, σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που αναρτήθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, προγραμματίζεται να έχουν παραληφθεί από τα ΓΕΛ μέχρι και τις 4 Ιουλίου και από τα ΕΠΑΛ (για την ομάδα Β΄) λίγο αργότερα και οι σχετικές βεβαιώσεις θα χορηγηθούν αμέσως μόλις γίνει ο σχετικός έλεγχος των καταστάσεων αυτών με τα αντίστοιχα στοιχεία που διατηρούνται στα Λύκεια.

Πηγή

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...