Το εκδρομικό τρένο ξανασφύριξε από τον Πύργο


Ξεκίνησε το Σάββατο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ακόμα ένα εκδρομικό τρένο με προορισμό τους Νομούς Μεσσηνίας και Αρκαδίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Το τρένο… έφυγε το πρωί από τον κεντρικό σταθμό του Πύργου, με κατεύθυνση προς Λεύκτρο, όπου παρέλαβε επιβάτες και κάνοντας μία στάση στους Κράνους, έφτασε στην Κυπαρισσία.


Ο σύμβουλος διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Λευτέρης Μαρούσης, που βρέθηκε το Σάββατο στην Ηλεία και ξεκίνησε με το εκδρομικό τρένο για τον γύρο της Πελοποννήσου, όπως τελευταία, υλοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανέφερε πως η εταιρεία διεξάγει αυτό το ταξίδι με σκοπό οι επιβάτες και οι πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν με το τρένο, να απολαύσουν τις πλούσιες ομορφιές της διαδρομής κάνοντας μια ξεχωριστή περιήγηση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής, σήμερα, το τρένο θα ξεκινήσει από Κυπαρισσία, όπου διανυκτέρευσε χθες με προορισμό την Καλαμάτα, όπου οι επιβάτες θα περιηγηθούν στην περιοχή και το βράδυ θα επιστρέψουν και πάλι στην Κυπαρισσία, όπου θα διανυκτερεύσουν.
Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος το δρομολόγιο, περιλαμβάνει την επίσκεψη των επιβατών στην Αρχαία Ολυμπία, σημείο όπου η τριήμερη εκδρομή θα ολοκληρωθεί.

 ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ