Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το νερό νεράκι λένε στην Νέα Μανωλάδα


vrisi

Χαμηλή πίεση και νερό μόνο αν έχεις εξοπλισμό

Σοβαρό πρόβλημα στην πίεση με την οποία φθάνει το νερό στα σπίτια τους έχουν πολλοί κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας. Το νερό δεν τρέχει καν, κάποιες ώρες της ημέρας που συμπίπτουν με το πότισμα στα χωράφια της περιοχής.
Οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας που διαθέτουν πιεστικά μηχανήματα και ντεπόζιτα προσπερνούν το πρόβλημα καθώς τις ώρες που το νερό έχει την κατάλληλη πίεση αποθηκεύουν σημαντική ποσότητα ώστε να έχουν απόθεμα τις ώρες της.. "λειψυδρίας"
Κάποιοι άλλοι κάτοικοι όμως που δεν έχουν τα χρήματα για επιπλέον εξοπλισμό αποθήκευσης νερού αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα κυρίως τις απογευματινές ώρες. Μάλιστα όσοι μένουν σε οροφοδιαμερίσματα βλέπουν τις βρύσες τους να στάζουν κυριολεκτικά.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο βασανιστικό δεδομένων των θερμοκρασιών της εποχής εκτός των άλλων αναγκών της καθημερινότητας.

Πηγή

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...