Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πάτρα: Συνεχίστηκε η δίκη των επιστατών της Μανωλάδας


patra2
Με την κατάθεση του δεύτερου βασικού μάρτυρα κατηγορίας συνεχίστηκε σήμερα δεύτερη ημέρα στα Δικαστήρια Πατρών, η εκδίκαση της υπόθεσης των τραυματισμών των 28 εργατών γης στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας. Επρόκειτο για αλλοδαπό - θύμα της επίθεσης με κυνηγετικά όπλα τον Απρίλιο του 2013.

Όπως ο πρώτος αλλαδοπός βασικός μάρτυρας έτσι και ο δεύτερος περιέγραψε το τραγικό περιστατικό επίθεσης στα φρουλοχώραφα της Μανωλάδας.  Μάλιστα αναφερόμενος στην σειρά των γεγονότων είπε πως όταν πήγαν να ζητήσουν τα χρήματα τους, τους οδήγησαν σε ένα γραφείο και με την απειλή όπλων τους ζήτησαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.
Ο ένας εκ των κατηγορουμένων -επιστάτης- για την δολοφονική επίθεση σε βάρος των εργατών γης, ρώτησε τον μάρτυρα εάν τον γνωρίζει προσωπικά ή εάν τον έχει ξαναδεί και ο μάρτυρας απάντησε ενώπιον του δικαστηρίου πως δεν τον έχει ξαναδεί αλλα τον γνωρίζει μέσω των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχαν.
Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο, ενώ και σήμερα έξω από τα Δικαστήρια Πατρών, είχαν συγκεντρωθεί μετανάστες σε ένδειξη συμπαράστασης.
Φωτογραφία Eurokinissi

Πηγή

patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...