Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Συνεχίζει με Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός!


Παραμένει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ο έλληνας τεχνικός

Προπονητολογία τέλος στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη, εξασφάλισαν και αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα και έκλεισαν άλλο ένα σημαντικό θέμα για το «χτίσιμο» της επόμενης σεζόν.

Μπορεί η φετινή σεζόν να ήταν άκρως αποτυχημένη για τον Ολυμπιακό, ωστόσο στην ομάδα του Πειραιά είναι αποφασισμένοι να μην… γκρεμίσουν όσα έχτιζαν τόσα χρόνια. Αρχικά, πολλά είχαν ακουστεί για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη, αλλά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έσπευσαν να κλείσουν το συγκεκριμένο θέμα -πριν καν ανοίξει- με την παραμονή του V-Span.

Η δεύτερη «καυτή πατάτα» ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο έλληνας κόουτς έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες θα το τηρήσει στο έπακρο, καθώς ύστερα από τη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά στο ρόστερ, πρόθεση της ΚΑΕ είναι να κρατήσει τον Στράτο Περπέρογλου, αλλά θα πρέπει να κάνει και την κατάλληλη πρόταση. Από εκεί και πέρα θα γίνουν 3-4 προσθήκες, με προτεραιότητα τις θέσεις των γκαρντ και σέντερ, όπου διακαείς πόθοι είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι και ο Κάιλ Χάινς αντίστοιχα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...