Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2013-2014


metatheshs
Τις θέσεις τις οποίες λαμβάνουν 2.802 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση μετάθεσης για το επόμενο σχολικό έτος ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανακοινώθηκε, οι αιτήσεις εκπαιδευτικών που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 6.747. Από αυτές ικανοποιήθηκαν οι 2.802 (ποσοστό 41,53%).

Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Οι εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις από 11.7.2014 μέχρι 16.7.2014.
Παράλληλα, οι διευθυντές, υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, οι διευθυντές Διευθύνσεων και οι σχολικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους. Oι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.
Για τα σχετικά αρχεία πατήστε εδώ.

Πηγή

patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...