Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ξεχειλίζει η οργή! Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι στον Ευαγγελισμό - Βαριές καταγγελίες από τους συγγενείς


Ξεχειλίζει η οργή! Πέθανε ο καρδιοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι στον Ευαγγελισμό - Βαριές καταγγελίες από τους συγγενείς  - Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ο συνταξιούχος ξεψύχησε μέσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
- Ο καρδιοχειρούργος του Ευαγγελισμού ζητούσε 1.500 ευρώ για να τον χειρουργήσει
- Οι συγγενείς του συνταξιούχου καταγγέλλουν πως η καθυστέρηση 18 ημερών ήταν μοιραία
- Η ελληνική αστυνομία ζήτησε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογική εξέταση

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψει κάποιος τη συγκεκριμένη είδηση. Ο 67χρονος ασθενής που είχε καταγγείλλει τον 60χρονο χειρούργο και διευθυντή του τμήματος στον Ευαγγελισμό για φακελάκι δυστυχώς έχασε τη ζωή τους την Κυριακή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ο συνταξιούχος καρδιοπαθής είχε πέσει θύμα εκβιασμού από καρδιοχειρούργο του Ευαγγελισμού, ο οποίος καταπατώντας κάθε αρχή και κάθε ανθρώπινη αξία, δεν δεχόταν να τον χειρουργήσει επί 18 ημέρες εάν δεν έπαιρνε τα χρήματα που ζητούσε.

Τελικά ο συνταξιούχος χειρουργήθηκε πριν δύο ημέρες, αλλά λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ξεψύχησε στην Εντατική.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ανιψιού του συνταξιούχου στο Mega, ο οποίος σημείωσε πως "την Κυριακή το πρωί πήγαμε τον είδαμε ήταν μια χαρά ο άνθρωπος, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Ζήτησε λίγο νερό λέει αφήστε θα του δώσουμε εμείς. Φύγαμε να πάμε στο σπίτι και πριν φτάσουμε στο σπίτι μας πήραν τηλέφωνο ότι ο ασθενής τελείωσε".

Ο συνταξιούχος ναυτικός πριν χάσει τη ζωή του, είχε υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία.  Υπέστη έμφραγμα και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εκεί αντί να χειρουργηθεί άρχισε το παζάρι με τον χειρούργο ο οποίος απαιτούσε 1.500 ευρώ. Μάλιστα, τον απειλούσε πως θα του δώσει εξιτήριο παρά το γεγονός πως έπρεπε να χειρουργηθεί.

Οι συγγενείς του συνταξιούχου θεωρούν πως το διάστημα που πέρασε οι 18 δηλαδή ημέρες ήταν καθοριστικό, για την υγεία του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι γιατροί που τον χειρούργησαν διαπίστωσαν πως η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη και θεώρησαν θαύμα που κατάφερε να βγει ζωντανός από το χειρουργείο.

Αμέσως μετά την τραγική είδηση του θανάτου, οι συγγενείς του συνταξιούχου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να τους ενημερώσουν πως μετά την επέμβαση της ανοιχτής καρδιάς, ο άνθρωπός τους πέθανε.

Με τη σειρά τους, οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης διεύθυνσης ζήτησαν να διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή, καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.

Εάν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων δείξουν πως οι 18 ημέρες ήταν κρίσιμες για την υγεία του ασθενούς, τότε η υπόθεση πλέον αλλάζει ριζικά και ο καρδιοχειρούργος θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...