Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ηλεία: Ανεβαίνει λίγο ο υδράργυρος - Η αστάθεια θα εντοπίζεται μόνο στα ορεινά – Αναλυτική πρόγνωση


kalo
Οι ορεινές περιοχές της Δίβρης και της Ανδρίτσαινας δέχθηκαν την Τετάρτη τοπικές μπόρες, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και από την εικόνα που πήραμε νωρίτερα από τον δορυφόρο.
astath
Έως και το Σάββατο οι ορεινές περιοχές του νομού θα έχουν στην ημερήσια διάταξη απογευματινές μπόρες.
 
Κατά τ άλλα η θερμοκρασία θα ανέβει τις επόμενες ημέρες, όχι όμως ιδιαίτερα. Το φετινό ήπιο καλοκαίρι συνεχίζεται και δεν υπάρχει κανένα σοβαρό στοιχεία για πιθανή θερμή εξέλιξη σε βάθος δεκαημέρου. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Πέμπτη 17/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά και θα δώσουν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί 18 με 19oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 30 με 31oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 26 με 27oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.  
 
Την Παρασκευή 18/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά και θα δώσουν μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί 18 με 19oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 31 με 32oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 27 με 28oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.  

Το Σάββατο 19/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά και θα δώσουν μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί 19 με 20oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 33 με 34oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 28 με 29oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.  

Την Κυριακή 20/7 περιμένουμε ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις στα ορεινά τις θερμές ώρες. Η θερμοκρασία το πρωί 19 με 20oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 34 με 35oC στα πεδινά (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη στα παραθαλάσσια), 30 με 31oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.  
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 19:50 , 16-07-2014  
Ανανεώθηκε --:-- , 16-07-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...