Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Και Εντιγκά και Ντοσεβί στον Ολυμπιακό


Την απόκτηση των δύο άσων ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι»

Ήταν τυπικό, τώρα και επίσημο. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Ντελβίν Εντιγκά, όσο και του Ματιέ Ντοσεβί.Ο κονγκολέζος μέσος βρίσκεται στο λιμάνι από την περασμένη χρονιά, όταν και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.

Από το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν βασικό στέλεχος στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» και με την συνολική παρουσία του έπεισε τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, με κανονική μεταγραφή από τη Μονακό.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών χωρίς λεπτομέρειες της συμφωνίας (χρονική διάρκεια συμβολαίου κτλ).

Η συγκεκριμένη περίπτωση έμοιαζε περισσότερο τυπική και απλώς σήμερα πήρε επίσημο χαρακτήρα η συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τους Μονεγάσκους.

Με διαφορά λίγων λεπτών ανακοινώθηκε και ο Ματιέ Ντοσεβί. O 26χρονος εξτρέμ μέχρι πρότινος της Βαλενσιέν βρέθηκε χθες στην Ελλάδα και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...