Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Ξεχωριστή στιγμή το ματς με τη Σταντάρ»


Βίκτωρ Κλωναρίδης: Παίζω κόντρα στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα

Την αισιοδοξία του για μια καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Λιέγη, αλλά και για ένα καλό παιχνίδι απ’ την πλευρά του κόντρα στη Σταντάρ τόνισε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης σε δηλώσεις του σε βέλγικο μέσο.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, που έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, αναφέρθηκε στο… άδοξο πέρασμά του απ’ το εγχώριο πρωτάθλημα και τη Μουσκρόν -ως δανεικός απ’ τη Λιλ- που δεν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους Βέλγους.

«Δεν ένιωθα καλά στη Μουσκρόν και δεν έπαιξα αρκετά. Αυτό όμως μου επέτρεψε να ωριμάσω, παρότι δεν ήταν εύκολο».

Όσο για τα επτά τέρματα που πέτυχε στις 26 συμμετοχές του την περσινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε:

«Ίσως είναι παράξενο, για κάποιον που δεν έπαιξε στη Μουσκρόν, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας της κρίσης, η ομάδα επικεντρώθηκε σε νεαρούς παίκτες, αντί να προσεγγίσει μεγάλους αστέρες. Κι εγώ το εκμεταλλεύτηκα».

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε και για την αντίληψη που έχει για τον ερχόμενο αντίπαλο του Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ένα ματς κόντρα σε βελγικό σύλλογο είναι και μια προσωπική πρόκληση γι’ αυτόν:

«Αυτό το ματς με την Σταντάρ είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Παίζω κόντρα στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα, όμως δεν γνωρίζω τη Σταντάρ. Ξέρω μόνο ότι είναι μια καλή ομάδα στο Βέλγιο, τίποτα περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση και ελπίζω πως το βράδυ της Τετάρτης να με μάθει το Βέλγιο», ενώ όσον αφορά την καταγωγή του, σχολίασε:

«Δεν με εκπλήσσει που δεν με γνωρίζετε στο Βέλγιο. Η μητέρα μου είναι απ’ την Λιέγη, εγώ γεννήθηκα στη Σερεσιέν, όμως ποτέ δεν έζησα στο Βέλγιο, αφού οι γονείς μου έφυγαν κατευθείαν για την Αφρική. Εκεί έζησα μέχρι τα 16. Μετά πήγα στην ΑΕΚ».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...