Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Κατασχέθηκαν 900 κιλά παράνομα αγροτικά προϊόντα


Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων αγροτικών προϊόντων τα οποία πωλούσαν παράνομα
στην λαϊκή αγορά του Πύργου τρεις ΡΟΜΑ, υλοποίησαν χθες το πρωί, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου, μαζί με πρώην δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν ενταχθεί πλέον στην δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν τρεις ΡΟΜΑ, ηλικίας 40, 37 και 28 ετών αντίστοιχα, να πωλούν παράνομα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, διάφορα αγροτικά προϊόντα (συνολικού βάρους 900 κιλών) τα οποία και κατέσχεσαν ενώ στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, συνέλαβαν τους παραπάνω δράστες.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από την επισταμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Α.Τ. Πύργου που έγινε χθες νωρίς το πρωί, στη  λαϊκή αγορά της πόλης, εντοπίσθηκε μεγάλη ποσότητα αγροτικών προϊόντων, την οποία κατείχαν και πωλούσαν παράνομα οι τρεις δράστες.

Έτσι, οι αστυνομικοί, κατέσχεσαν από τον 40χρονο 400 κιλά πεπόνια, από τον 37χρονο 100 κιλά καρπούζια, 65 κιλά πατάτες και 65 επίσης κιλά κρεμμύδια ενώ από τον 28χρονο οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 270 κιλά κρεμμύδια.

Τα παραπάνω προϊόντα οι τρεις δράστες τα πωλούσαν στην λαϊκή αγορά του Πύργου ενώ κατά τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως και οι τρεις δεν κατείχαν την απαιτούμενη άδεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. 

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...