Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 92χρονου στον Πύργο


ilikiwmwnoi

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, ενώ αναζητείται ο συνεργός τους

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ληστεία που συνέβη προχθές (1-8-2014) το βράδυ, στο Πύργο, σε βάρος 92χρονου ημεδαπού και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων ημεδαπών Ρομά,  ηλικίας 16, 14 και 13 ετών για ληστεία κατά συναυτουργία.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (2-8-2014) το μεσημέρι, στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ο 16χρονος και ο 13χρονος, ενώ ο 14χρονος συνεργός τους αναζητείται.
Ειδικότερα, ο 16χρονος δράστης επιτέθηκε στον 92χρονο, ενώ αυτός περπατούσε και τον απώθησε βίαια, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του, τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.
Μετά την πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο παθών λόγω της πτώσης του στο έδαφος τραυματίστηκε ελαφρά  και μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
Επιπλέον, ο 16χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ομοειδείς πράξεις, ενώ είχε διαφύγει και αναζητούταν από τις 14/07/2014 από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου στο οποίο είχε τοποθετηθεί κατόπιν διατάξεων της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Ηλείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Διαβάστε ακόμα Πύργος: Λήστεψαν 92χρονο για τρία ευρώ . . .

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...