Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Έκανε μπάνιο και τον έκλεβαν


Το αυτοκίνητο ενός κατασκηνωτή σε κάμπινγκ των Λουτρών Κυλλήνης έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες προχθές τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης απολάμβανε το μπάνιο του στην παραλία μαζί με την οικογένειά του.
Ο άτυχος άνδρας, διέμενε τις τελευταίες ημέρες σε κάμπινγκ της περιοχής και την ώρα που βρισκόταν στην παραλία οι επίδοξοι δράστες παραβίασαν το αυτοκίνητό του μέσα από το οποίο άρπαξαν μια τσάντα με το ποσό των 630 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όμως οι δράστες δεν έμειναν εκεί αφού αφαίρεσαν επίσης τα κλειδιά της οικίας του άνδρα από την Αθήνα και τα κλειδιά του κάμπινγκ. Η αστυνομία διενεργεί ελέγχους για τον εντοπισμό τους.

Πήραν και τις καρέκλες

Ένα λυόμενο στην περιοχή των Σχολών του ΟΑΕΔ διέρρηξαν άγνωστοι από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και είδη εξοπλισμού που είχε ο ιδιοκτήτης σε αυτό. Οι άγνωστοι, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα της λυόμενης κατοικίας άρπαξαν ότι μπόρεσαν ακόμα και καρέκλες που βρίσκονταν στο χώρο και εξαφανίσθηκαν. Ωστόσο, η αστυνομία προσήγαγε άτομα, τα οποία φέρεται να είχαν κατασκηνώσει στο σημείο και διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

Του πήραν το πορτοφόλι

Ένας 28χρονος Βούλγαρος έπεσε θύμα κλοπής προχθές στην περιοχή του Τραγανού. Οι δράστες, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 28χρονος, τον πλησίασαν και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αφαιρέσουν από την τσέπη του – και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί – το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε το ποσό των 450 ευρώ.

«Έφυγαν» με τα δολάρια

Περίπου 700 δολάρια βρήκαν οι δράστες που μπήκαν σε οικία στην περιοχή Βρίνα Κρεστένων χθες. Οι άγνωστοι, εισήλθαν στην οικία αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες έλειπαν και από αυτή άρπαξαν τα 700 δολάρια, το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ καθώς και διάφορα χρυσαφικά, κάνοντας συνολική ζημιά τουλάχιστον 4.500 ευρώ.

Συλλήψεις για παράνομη διαμονή

Τέσσερις άνδρες υπηκόους Αλβανίας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, χθες το πρωί στην περιοχή του Πύργου. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε οι τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 22, 20, 35 και 39 ετών να μην διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για την διαμονή τους στη Χώρα. Οι συλληφθέντες κρατούνται προκειμένου να ακολουθηθεί η απέλασή τους.

Έκλεψαν το μηχανάκι

Το μοτοποδήλατο ενός 51χρονου άνδρα από την περιοχή της Ανδραβίδας, αφαίρεσαν άγνωστοι χθες το οποίο είχε σταθμεύσει έξωθεν της οικίας συγγενικού του προσώπου. Ο ιδιοκτήτης, είχε αφήσει το μηχανάκι με τα κλειδιά στη μίζα και έτσι οι δράστες δεν δίστασαν να το βάλουν σε λειτουργία και να εξαφανισθούν.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...