Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Όλα ανοιχτά για το φορ στο λιμάνι


Πρώτο λόγο έχουν οι Μήτρογλου και Ζόνας

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ αποτελεί προτεραιότητα για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του φετινού καλοκαιριού στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο έχουν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ζόνας της Βαλένθια, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Αν και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε είκοσι μέρες, οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν η συγκεκριμένη υπόθεση να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν, ώστε ένας εκ των δύο να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ και εκείνος με τη σειρά του να ετοιμάσει τα πλάνα του για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μήτρογλου βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τη Φούλαμ να τον παραχωρεί ακόμα και με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, τα χρήματα που αξιώνει και σε αυτή την περίπτωση ο αγγλικός σύλλογος είναι αρκετά.

Είναι γνωστό ότι οι «cottagers» έχουν δώσει μόνο το 1/3 από 15 εκατ. ευρώ της μεταγραφής του διεθνούς φορ τον περασμένο Γενάρη, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μην συζητούν με τα συγκεκριμένα δεδομένα για τον «πιστολέρο». Πάντως, όσο περνούν οι ημέρες και ο Μήτρογλου δεν βρίσκει πρόταση και μένει στη Φούλαμ, τότε φαντάζει όλο και πιο πιθανό το σενάριο της επιστροφής του – έστω και ως δανεικός.

Όσον αφορά τον Ζόνας, ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται στη Βαλένθια και αρέσει στον Μίτσελ. Στο Λιμάνι εκτιμούν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά από τη στιγμή που δεν βρίσκει ομάδα μπορεί η μεταγραφή να έρθει στα… μέτρα τους.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της έκπληξης. Δηλαδή, οι ιθύνοντες του συλλόγου να δουλεύουν αθόρυβα κάποια άλλη υπόθεση, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Σοριάνο της Σάλτσμπουργκ, ο οποίος κοστίζει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ και οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...