Πεζοπορία με ολόγιομο φεγγάρι στο μονοπάτι της Αρχαίας Φειάς (photos)


pezo01

Περισσότερα από 200 άτομα στην 2η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία

Περισσότερα από 200 άτομα απόλαυσαν την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, συμμετέχοντας στην 2η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία στο Μονοπάτι της Αρχαίας Φειάς που διοργάνωσε και φέτος  ο Φυσιολατρικός Οικολογικός Σύλλογος «Επτάλοφος» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Π.Ε. Ηλείας, το Δήμο Πύργου και την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε.- Ο.Ξ.Ν.Ε. 
Οι πεζοπόροι, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, ακολούθησαν μια υπέροχη διαδρομή με πολλές εναλλαγές (βράχια, βότσαλα, αμμουδιά, λόφος, δάσος) από το Κατάκολο στον Άγιο  Ανδρέα, το Κορακοχώρι, τη Μπούκα, το Λεβεντοχώρι, τη Σκαφιδιά, το Αλντεμαρ και κατέληξαν στον Άγιο Ηλία. Αρχηγός της πεζοπορίας ήταν ο Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος με συναρχηγό τον Χρήστο Αγγελόπουλο.
Εκτός των μεμονωμένων συμμετοχών, στην πεζοπορία έλαβαν μέρος και φορείς όπως το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, η ΕΣΕΠΑ Βαρθολομιού, η ΕΛΜΕ Ηλείας, ο Σύνδεσμος Λεχαινιτών Αθήνας, οι Φίλοι Συνδέσμου Αμαλιωδωτών Αθήνας, ο Σύνδεσμος Πυργίων Αθήνας, ο σύνδεσμος Ολυμπίων Αθήνας, ο Σύλλογος Γουμεριωτών Ηλείας «η Αγία Παρασκευή», ο Σύλλογος Ανδραβιδιωτών Αθήνας, ο Σύνδεσμος Γαστουναίων Αθήνας αλλά και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμαλιάδας.
Και νέα πεζοπορία το Σεπτέμβρη
Εξάλλου, ο Φυσιολατρικός Οικολογικός Σύλλογος «Επτάλοφος» προγραμματίζει και για την επόμενη Πανσέληνο, την Τρίτη 9 Σεπτέμβρη την 1η Πανελλήνια Νυχτερινή πεζοπορία στο μονοπάτι της Αναζωογόνησης στην ιστορική λίμνη Καϊάφα. Στο τέλος της διαδρομής οι πεζοπόροι θα απολαυσουν δωρεάν ιαματικό λουτρό. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα ενώ προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ