Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από μεγάλη και επίπονη προσπάθεια των μελών του συλλόγου μας και αφού διακρίναμε ότι ενώ πριν έναν μήνα υπήρχε έντονη επιθυμία για την διοργάνωση της 2ημερης εκδρομής μας ,ξεκινήσαμε την μεγάλη προσπάθεια να πραγματοποιηθεί.

Εν τούτοις και για λόγους προσωπικούς από τον καθένα και αυτό είναι σεβαστό ,είδαμε ότι δεν υπήρχε προθυμία από τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου παρά μόνο ολίγων και μάλιστα διακρίναμε ότι οι φίλοι του συλλόγου που δεν έχουν καμιά σχέση με τους συχωριανούς ήταν πιο θερμοί  στην πραγματοποίηση της εκδρομής και δήλωσαν αμμέσως συμμετοχή .


Έχοντας λοιπόν τον αριθμό των συμμετασχόντων στην λίστα είδαμε προς μεγάλη απογοήτευση ότι δεν συμπληρώνεται ο αριθμός που θα ήταν ικανοποιητικός και θα μας εξασφάλιζε τον επιθυμητό αριθμό εκδρομέων ,προκειμένου να μην υποστεί ο σύλλογος μεγάλη οικονομική απώλεια αποφασίσαμε :


H εκδρομή που ήταν προγραμματισμένη για την 1-2 Νοεμβρίου 2014 με προορισμό τα ΙΩΆΝΝΙΝΑ -ΜΈΤΣΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ...και προβήκαμε στην ματαίωσή της..!!!!

Επαναλαμβάνουμε ότι ,η επίπονη και επίμονη προσπάθεια εκ μέρους των μελών του συλλόγου έγινε ,
η ανταπόκριση όμως δεν ήταν η αναμενόμενη !!!!

Παρακαλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου που είχαν ενημερώσει με την συμμετοχή του καθώς και όποιος είχε παραδώσει  ποσό για την προκαταβολή να ενημερωθούν  από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου για την επιστροφή χρημάτων .
Εκ μέρους του συλλόγου ζητάμε συγνώμη για την ακύρωση της εκδρομής και ευελπιστούμε να προβούμε σε μια νέα κίνηση διασκέδασης αυτήν την φορά με επιτυχία ..και μεγαλύτερη από εσάς ανταπόκριση
εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...