Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ηλεία: Με παγωνιά νωρίς το πρωί ξεκινά η εβδομάδα - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


gefirikoukou
Διατηρείται η λιακάδα με τσουχτερό κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας. Την Τρίτη θα πέσει λίγο ακόμα η θερμοκρασία. Βαθμιαία από το απόγευμα και κυρίως την Τετάρτη αλλάζει το σκηνικό του καιρού, υποχωρεί η παγωνιά, καθώς θα στραφούν οι άνεμοι σε νοτιάδες οι οποίοι θα φέρουν βροχές. 


 πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά





Την Τρίτη 25/11 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 4 με 5oC στα πεδινά, 0 με +1oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16οC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά μεταβλητοί ασθενείς από το απόγευμα στρέφονται σε νοτιοανατολικούς έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τετάρτη 26/11 περιμένουμε αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πιθανότητα για λίγες ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί 11 με 12oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17οC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Πέμπτη 27/11 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί 11 με 12oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 12 με 13οC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης 
Εκδόθηκε 07:10 , 24-11-2014 
Ανανεώθηκε --:-- , 24-11-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...