Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Από την Ηλεία ο αξιωματικός που τραυματίστηκε σοβαρά στη Ρόδο


rodos

Κατάγεται από την Κυλλήνη, ο διοικητής της Στρατονομίας

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου με βαριά τραύματα στο κεφάλι, ο διοικητής της στρατονομίας της Ρόδου. O άτυχος Ανθυπολοχαγός, που κατάγεται από την Ηλεία, βρίσκονταν σε υπηρεσία, έξω από το στρατιωτικό όχημα επί της οδού Ρόδου - Λίνδου στην περιοχή Τσαΐρι, την περασμένη Τρίτη. Από το σημείο, πέρασε τουριστικό λεωφορείο με κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Κατά τραγική σύμπτωση, άνοιξε η πόρτα αποθήκευσης αποσκευών (μπαγκαζιέρα) στο δεξί μέρος του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι τον άτυχο στρατονόμο, ο οποίος και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αμέσως διακομίσθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται αυτή την ώρα σε σοβαρή κατάσταση.
Ο 40χρονος αξιωματικός από την περιοχή της Κυλλήνης, δέχθηκε το σφοδρό χτύπημα από την πόρτα του χώρου αποσκευών του λεωφορείου στον αυχένα και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση εξέδωσε και το Γενικό Επιτελείο Στρατού αναφέρεται ότι «την 11 Νοεμβρίου 2014, περί τις 10:45, στο 7ο χλμ. Ρόδου - Λίνδου, κατά τη διάρκεια εφαρμογής μέτρων ασφαλείας από προσωπικό της Στρατονομίας λόγω βλάβης σε στρατιωτικό όχημα που είχε ακινητοποιηθεί στο σημείο, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Γ.Κ. δυνάμεως της Στρατονομίας από διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο. Ο τραυματίας διεκομίσθει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με διάγνωση κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή». Στο πλευρό του άτυχου ανθυπολοχαγού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή συνάδελφοι και φίλοι ενώ έφτασαν στο νησί και συγγενείς του για να δουν την κατάσταση του δικού τους ανθρώπου.

Πηγή

ilialive.gr - rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...