Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Λαγός από τα Σαβάλια


«Λύγισε» από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο Θεόδωρος Λαγός από τα Σαβάλια και χθες άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Πύργου σε ηλικία 54 ετών.
Ο Θεόδωρος Λαγός ήταν
παραπληγικός και τα τελευταία χρόνια βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε σε καμία περίπτωση να είναι ένας άνθρωπος με ανησυχίες, που παρακολουθούσε την καθημερινότητα και δεν δίσταζε να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας ‘Πατρίς’ είχε αναδειχθεί ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο ίδιος, αλλά είχε και περαιτέρω κοινωνικές προεκτάσεις.
Προ ημερών ο 54χρονος είχε εκφράσει μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας ‘Πατρίς’ την αγωνία του για το εθνικό σύστημα υγείας, αναφορικά με τις ελλείψεις και τα προβλήματα.
Αυτό που ήθελε ήταν να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος και ζητούσε να ενισχυθούν τα Νοσοκομεία της Ηλείας. Ήθελε να ακουστεί η φωνή του παντού, να τον ακούσουν οι κυβερνόντες για να ευαισθητοποιηθούν και να κάνουν κάτι.
Η φωνή του 54χρονου έσβησε για πάντα χθες, αφού η εύθραυστη υγεία του επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο το τελευταίο διάστημα, μετά και το αναπόφευκτο χειρουργείο για την αφαίρεση νεφρού.
Αν και είχε επιστρέψει σπίτι του, προχθές εισήχθη εκ νέου στο Νοσοκομείο και χθες έσβησε για πάντα. Η κηδεία του έγινε χθες στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Σαβαλίων.

Μ.Κ. 
 patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ