Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ηλεία: Αλλαγή καιρού σκηνικού από το βράδυ – Αναλυτική πρόγνωση


kataigida1
Ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων στο Ιόνιο περιμένουμε σήμερα Τετάρτη, θα μεταφέρουν θερμές αέριες μάζες και σκόνη από την Αφρική. Αιτία, μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή από την κεντρική Μεσόγειο.  Από το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και από το βράδυ πιθανόν καταιγίδες.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή περιμένουμε άστατο καιρό, με καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα σήμερα Τετάρτη, από αύριο Πέμπτη σε πτώση κυρίως λόγω των φαινομένων.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Τετάρτη 12/11 περιμένουμε νεφώσεις και σκόνη. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ πιθανόν καταιγίδες. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 24 με 25οC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, από το βράδυ νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6.
 
Την Πέμπτη 13/11 και την Παρασκευή 14/11 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα της Παρασκευής. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Το Σάββατο 15/11 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 11 με 12oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22οC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:10 , 12-11-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 12-11-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...