Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Αμαλιάδα διέρρηξαν άγνωστοι προχθές. Οι δράστες από το χώρο της οικίας δεν πήραν μόνο κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, αλλά φευγοντας άρπαξαν κρέατα και τρόφιμα από τον καταψύκτη αξίας 200 ευρώ.

-Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας
ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στην Ηράκλεια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο έψαξαν όλους τους χώρους και αφαίρεσαν ένα ρολόι και χρυσά κοσμήματα αξίας 6 χιλ. ευρώ μαζί με ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια.

-Το παράθυρο της κουζίνας σε οικία στο Σμίλα παραβίασαν άγνωστοι δράστες και αφαίρεσαν από συρτάρι κομοδίνου το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ τα οποία ο ιδιοκτήτης είχε κρύψει σε ένα ζευγάρι κάλτσες. Ακόμα οι άγνωστοι πήραν 850 δολάρια ΗΠΑ από μια τσάντα και έναν χρυσό σταυρό αξίας 300 ευρώ.

-Στη σύλληψη ενός 29χρονου Αλβανού από την Ζάκυνθο, προχώρησαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ηλείας χθες στην περιοχή του Καπελέτου. Ο 29χρονος ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε να παραμένει παράνομα στη χώρα.

-Έναν 40χρονο και έναν 19χρονο αντίστοιχα υπήκοους Αλβανίας συνέλαβαν χθες οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ στην περιοχή του Καπελέτου. Οι δύο συλληφθέντες ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε να παραμένουν παράνομα στη χώρα.

-Το κυνηγετικό όπλο ενός 50χρονου στον Πύργο, άρπαξαν άγνωστοι δράστες μέσα από οικία. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο της οικίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και κατάφεραν να αρπάξουν το όπλο.

-Έναν 52χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Πύργο, ο οποίος διαπιστώθηκε ύστερα από έρευνα να παραμένει παράνομα στη χώρα.

-Στη σύλληψη μιας 30χρονης από την περιοχή του Πύργου προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δ.Α. Ηλείας, καθώς ύστερα από ελέγχους διαπιστώθηκε να έχει στήσει στην περιοχή της Αγγινάρας, παράπηγμα στο οποίο διέμενε χωρίς τα απαραίτητα για την υγιεινή διαβίωση. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Αγγινάρα και την Κεραία, συνελήφθησαν επισης ένας 30χρονος και ένας 59χρονος.

-Έξι άτομα από το Μπαγκλαντές συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, ηλικίας 22, 26, 26, 27, 34 και 34 ετών αντίστοιχα. Οι παραπάνω ύστερα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να παραμένουν παράνομα στη χώρα.

-Δύο μπαταρίες αλλά και τα 150 λίτρα πετρελαίου από την δεξαμενή άδειασαν άγνωστοι δράστες από φορτηγό ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο του ΚΤΕΟ στη Συντριάδα. Οι άγνωστοι έδρασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ενώ από την πράξη τους προκάλεσαν και φθορές στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

-Το εργοτάξιο ενός 45χρονου από τον Πύργο, έβαλαν «στόχο» άγνωστοι δράστες οι οποίοι πριν από ένα μήνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο και αφού παραβίασαν δύο κοντέινερ που βρίσκονταν στο σημείο, άρπαξαν διάφορα καλώδια αξίας 2 χιλ. ευρώ, ένα αλυσοπρίονο και μπαταρίες φορτηγών αυτοκινήτων. Η καταγγελία έγινε χθες στην Αστυνομία ωστόσο σε ελέγχους που είχαν κάνει αστυνομικοί στις αρχές Νοεμβρίου, στο σπίτι ενός 19χρονου συλληφθέντα, είχαν βρει το αλυσοπρίονο το οποίο τελικά ανήκε στον 45χρονο και παραδόθηκε χθες στον ίδιο.

-Ακόμα μία ρευματοκλοπή διαπίστωσαν χθες σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στην περιοχή «Βιδιά» οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Ύστερα από ελέγχους που έγιναν στο σημείο παρουσία τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε πως σε παράπηγμα που ανήκε σε 35χρονη είχε γίνει παρέμβαση στο καλώδιο παροχής ρεύματος και με την χρήση καλωδίου του εμπορίου το παράπηγμα λάμβανε ηλεκτρικό ρεύμα απευθείας από κολόνα ηλεκτρισμού που βρισκόταν στο σημείο. Η 35χρονη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...