Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Τις μπαταρίες από τα οχήματα που είχε στην κατοχή του, αφαίρεσαν άγνωστοι, από το εργοτάξιο 67χρονου, στην περιοχή της Αγγινάρας, Πύργου. Οι άγνωστοι αφού
έκοψαν την περίφραξη του εργοταξίου, κατάφεραν να μπουν στον εσωτερικό χώρο αυτού και να αφαιρέσουν έξι συνολικά μπαταρίες από οχήματα που βρίσκονταν εκεί προκαλώντας παράλληλα και σοβαρές φθορές. Η αξία των αντικειμένων που εκλάπησαν ανέρχεται στα 850 ευρώ.

-Έναν 32χρονο υπήκοο Αλβανίας, στην περιοχή του Καρδαμά Αμαλιάδας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Αμαλιάδας, ο οποίος διαπιστώθηκε να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων και εγγράφων νόμιμης διαμονής.

-Ένα πλαστό 20ευρω βρήκαν οι υπάλληλοι της τράπεζας Eurobank στον Πύργο, ύστερα από καταμέτρηση χρηματικού ποσού που κατατέθηκε μέσω μηχανήματος ΑΤΜ. Το πλαστό χαρτονόμισμα παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...