Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ηλεία: Έντονα καιρικά φαινόμενα σήμερα Πέμπτη - Έκτακτο δελτίο καιρού σε ισχύ – Αναλυτική πρόγνωση


kat12112014
Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης κυρίως σε Βαρθολομιό και Ζαχάρω. Σήμερα Πέμπτη οι βροχές θα διατηρηθούν. Έντονα καιρικά φαινόμενα περιμένουμε το διάστημα από το μεσημέρι έως το βράδυ. Οι καταιγίδες κατά τόπους πιθανόν να συνοδεύονται από ραγδαίες βροχές, χαλαζοπτώσεις, ισχυρή ηλεκτρική δραστηριότητα και ριπαίους ανέμους που πιθανόν να φτάσουν ή και ξεπεράσουν τα 9 μποφόρ. 

Βελτίωση από το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία δεν προβλέπονται βροχές το Σάββατο και την Κυριακή. Πάντως διαφαίνονται νέες βροχές από αργά το βράδυ της Κυριακής και κυρίως την Δευτέρα.
 
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

H παραπάνω φωτογραφία είναι από την καταιγίδα το βράδυ της Τετάρτης στον Πύργο.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Πέμπτη 13/11 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές, μετά το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους πολύ ισχυρές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή 14/11 περιμένουμε νεφώσεις με βροχές νωρίς το πρωί, γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Το Σάββατο 15/11 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 11 με 12oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22οC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή 16/11 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, από αργά το βράδυ περιμένουμε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί 12 με 13oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:50 , 13-11-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 13-11-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...