Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ηλεία: Λιακάδα με κρύο το πρωί – Αναλυτική πρόγνωση


5567_ph1
Αν εξαιρέσουμε το τσουχτερό κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ανοιξιάτικες σχεδόν συνθήκες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο με λιακάδα και το υδράργυρο το μεσημέρι στους 19 βαθμούς.
 
Πρόσκαιρη επιδείνωση περιμένουμε την Δευτέρα προς Τρίτη, μόνο όμως στην ανατολική Ελλάδα με λίγες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και την θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση. Έτσι, στην περιοχή μας διατηρείται η ηλιοφάνεια και το πρωινό κρύο, ενώ θα πέσει λίγο η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές την Τρίτη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με νοτιάδες και πολύ νερό, που διαφαινόταν από τα μέσα της εβδομάδας μετατοπίζεται προς τα τέλη αυτής.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Το Σαββατοκύριακο 22-23/11 και την Δευτέρα 24/11 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 5 με 6oC στα πεδινά, +1 με +2oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 18 με 19οC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.

Την Τρίτη 25/11 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 5 με 6oC στα πεδινά, +1 με +2oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16οC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:10 , 22-11-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 22-11-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...