Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Τραγωδία στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών με νεκρό ανδρόγυνο που επέστρεφε από την Ηλεία


Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκαν μία 51χρονη από το Νεοχώρι Κυλλήνης και ο 55χρονος σύζυγός της στις 13:50 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εθνική Οδο Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων, λίγα μέτρα μετά τα φανάρια της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.
Σύμφωνα με
πληροφορίες το patrisnews.com, το αυτοκίνητο μάρκας Renault Megane που οδηγούσε ο 55χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες με ένα Renault Megane cabrio το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα περίπου 40 ετών.
Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο ο 55χρονος με την 51χρονη σύζυγό του, ενώ η οδηγός του άλλου οχήματος διακομίστηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Στο σημείο βρέθηκαν ελάχιστα λεπτά μετά η Τροχαία Πατρών, τρία Πυροσβεστικά οχήματα της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών με 7 άνδρες, καθώς και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και απεγκλώβισαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση τα άψυχα σώματα του ανδρόγυνου.
Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών διεκόπη για αρκετη ώρα και εξετράπη στην Παλαιά Εθνική Οδό, έως ότου πλυθεί το οδόστρωμα και ριχθεί πριονίδι στον δρόμο για να αποφευχθεί η ολισθηρότητα στο σημείο.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα.
Επέστρεφε από την κηδεία του πατέρα της!
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η άτυχη 55χρονη  Ε.Μ. καταγόταν απο το Νεοχώρι Κυλλήνης και επέστρεφε στην Αθήνα, όπου διέμενε με τον σύζυγό της Ι.Μ., ενώ είχε μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα της. 

Tροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων, λίγο μετά τα φανάρια της ΒΙ.ΠΕ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, όταν το ένα από τα δύο οχήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, εισήλθε για άγνωστο λόγο στο αντίθετο ρεύμα.
Στο σημείο βρίσκονται η Τροχαία Πατρών και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί προσωρινά στην Εθνική Οδό και εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...