Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Πύργος
Ηρωίνη συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίων είχε στις τσέπες τους ένας 37χρονος ημεδαπός, που χθες
το μεσημέρι συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές, σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Πύργου.
Ζαχάρω
Χρυσά κοσμήματα 800 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι από σπίτι, στο Θολό της Ζαχάρως. Η διάρρηξη - από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας - έγινε μεταξύ 7:30 με 17:00 του Σαββάτου, χρονικό διάστημα που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσίαζε.
Γαστούνη

Το ποσό των 150 ευρώ, αφαίρεσαν τέσσερις Ρομά, αφού πρώτα γρονθοκόπησαν έναν 41χρονο, στον οικισμό «Πηγαδάκια» κοντά στη Γαστούνη.  Ο 41χρονος, στις 2:00 τα ξημερώματα, επέστρεφε πεζός στο σπίτι του, όταν του επιτέθηκαν τέσσερις άγνωστοι άνδρες. Οι τρεις τον ακινητοποίησαν και ο τέταρτος, αφού τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού του, το παραπάνω ποσό.
Καπελέτο

Αγροτικά εργαλεία και εξοπλισμό αξίας 1500 ευρώ περίπου, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες, το βράδυ του Σαββάτου, από περιφραγμένη αποθήκη στην περιοχή του Καπελέτου.
Πύργος

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, αφαίρεσαν χθες το  μεσημέρι άγνωστοι δράστες, σπάζοντας το παράθυρο σταθμευμένου οχήματος, στον Πύργο. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...