Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Ξηρόκαμπος

Μία 54χρονη στον Ξηρόκαμπο κατήγγειλε τον σύζυγό της 54 ετών επίσης για ενδοοικογενειακή βία.

Κυλλήνη

Άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα στην Κυλλήνη πριν από τρεις μέρες το οποίο ήταν κλειστό και πήραν διάφορες συσκευές και 50 κιλά λάδι αξίας 3.500 ευρώ. Οι δράστες για να μπουν μέσα παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα.

Ανάληψη
Δεκατέσσερα τσουβάλια ελιές έκλεψαν από χωράφι άγνωστοι προχθες το πρωί στην περιοχή Ανάληψη στο δρόμο Κάστρου-Κυλλήνης συνολικού βάρους 900 κιλών και αξίας 800 ευρώ.

Επιτάλιο
Στο Επιτάλιο πριν από τρεις μέρες δηλητηρίασαν άγνωστοι ένα σκύλο εξω από στάβλο αξίας 500 ευρώ

Βαρθολομιό

Σπάζοντας το τζάμι του ξύλινου παραθύρου σπιτιού στο Βαρθολομιό μπήκαν μέσα οι δράστες και πήραν ένα κινητό τηλέφωνο 200 ευρώ, δύο χρυσές αλυσίδες, δύο ζεύγη χρυσά σκουλαρίκια και δύο δακτυλίδια συνολικής αξίας 1000 ευρώ.

Καρούτες

Άγνωστοι αφού διέλυσαν στην κυριολεξία της αλουμινένιες πόρτες ενός σπιτιού στις Καρούτες προκαλώντας φθορές 1000 ευρώ , μπήκαν στο εσωτερικό και πήραν από το συρτάρι του κομοδίνου ένα χρυσό ρολόι 1000 ευρώ, ένα ασημένιο 500 ευρώ, ένα κινητό 300 ευρώ και 200 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 20.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...