Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο στην Ε. O. Πύργου-Πατρών

Με το αίμα ενός ακόμα νέου ανθρώπου ποτίστηκε η άσφαλτος της «γκιλοτίνας» Ε.Ο. Πύργου-Πατρών το απόγευμα της Κυριακής, στο γνωστό επικίνδυνο σημείο στο ύψος των Τσουκαλεΐκων, μετά τα φανάρια της ΒΙ.Π.Ε.

Ο 29χρονος Ν.Δ. με καταγωγή από
την Πάτρα έμελλε να είναι το θύμα ενός ακόμα τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ένας ακόμα συμπολίτης μας, από τα Λεχαινά, νοσηλεύετα σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν το Mazda τύπου Cabrio που οδηγούσε ένας 40χρονος από τα Λεχαινά με κατεύθυνση προς τον Πύργο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με ένα ασημί Seat που οδηγούσε ο άτυχος 29χρονος με κατεύθυνση προς Πάτρα και στο οποίο επέβαινε μια νεαρή κοπέλα.
Από τη σύγκρουση, το Seat εξετράπη από την πορεία του, «καβάλησε» τις προστατευτικές μπάρες και κατέληξε στο πρανές πλαϊνού παράδρομου, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυμάτισμο του 29χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό του 40χρονου και τον τραυματισμό της νεαρής κοπέλας.
Πολίτες που αντιλήφθηκαν τη σύγκρουση, κάλεσαν την Τροχαία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.
Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν περιπολικά της Τροχαίας Πατρών, δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής ΒΙ.ΠΕ. Πατρών με τέσσερις άνδρες και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τρεις  τραυματίες στο νοσοκομείο.

Η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετές ώρες, έως ότου καθαριστεί ο δρόμος, και εξετράπη προσωρινά προς την Παλαιά Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πατρών.



Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Fopan83@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...