Αχιλλέας Νεοχωρίου: Ενίσχυση με Νάστο, Γεωργαλή- Στο ρόστερ κι ο Γκούσκος


nastos_stayros
Νικηφόρα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Β’ τοπικής, Αχιλλέας Νεοχωρίου, καθώς πέρασε «αλώβητος» και από το Γεράκι, ολοκληρώνοντας έτσι άκρως επιτυχημένα τον πρώτο γύρο.
Μάλιστα στη συνέχεια του πρωταθλήματος το συγκρότημα του Γιάννη Καραλάγα θα παρουσιαστεί ενισχυμένο, στην προσπάθειά του για επάνοδο στην Α2 κατηγορία, καθώς προχώρησε σε τρεις νέες δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. Ειδικότερα απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από το Μυρσιναϊκό τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Σταύρο Νάστο (φωτο) και τον μέσο Ανδρέα Γεωργαλή, ενώ στο ρόστερ εντάχθηκε κι ο Νικήτας Γκούσκος από τον ΑΠΟ Κουρτεσίου. Με τις τρεις αυτές προσθήκες ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε τις προσθήκες του, αφού να υπενθυμίσουμε ότι έχει αποκτήσει και τους Σπανό (από Σαβάλια) και Χρ. Τσάμη (Καβάσιλα).
Στα αμιγώς αγωνιστικά, μετά το διπλό στο Γεράκι ο Γ. Καραλάγας και οι παίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στην πρεμιέρα του β’ γύρου, την Τετάρτη 28/1, με αντίπαλο τον Αετό Αλποχωρίου εκτός έδρας. Για το ματς αυτό δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Βαγγέλης Ντούγκας.
* Η διοίκηση του Αχιλλέα ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Μυρσιναϊκού για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών.
  • 21/01/2015 - 09:26

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ