Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Δικαστικός αντιπρόσωπος παρέδωσε το σάκο το πρωί!



Σε εικοσιτετράωρη βάση λειτούργησε τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας για την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στους δήμους αρμοδιότητάς του.

Το Πρωτοδικείο, που έχει στην αρμοδιότητά του τους δήμους Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης, άνοιξε το πρωί της Κυριακής λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και με εκλογικά συνεργεία λειτούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, καλύπτοντας την εκλογική διαδικασία των παραπάνω δήμων.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής τα εκλογικά συνεργεία άρχισαν να παραλαμβάνουν τους σάκους με το εκλογικό υλικό, που παρέδιδαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, ενώ στο χώρο υπήρχε και Αστυνομία που φύλασσε το Πρωτοδικείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Αποκοιμήθηκε!
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η διαδικασία παράδοσης διήρκησε μέχρι το πρωί και σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ομαλά. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε δικαστικός αντιπρόσωπος που είχε οριστεί σε εκλογικό τμήμα του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, ο οποίος επέλεξε μετά την εκλογική διαδικασία να πάει για ύπνο, αντί να παραδώσει το σάκο με το εκλογικό υλικό. Τελικά, οι υπάλληλοι τον αναζήτησαν τηλεφωνικά στις 9 το πρωί, αφού εξαιτίας του καθυστερούσε η όλη διαδικασία, και πράγματι μετέβη στο Πρωτοδικείο και παρέδωσε το σάκο του. Εν συνεχεία όλοι οι σάκοι και από τους τρεις δήμους, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα που είχαν δοθεί σε ορισμένους αντιπροσώπους, μεταφέρθηκαν στο Πρωτοδικείο Πύργου. 
Συνολικά στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας παραδόθηκαν, και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο Πρωτοδικείο του Πύργου, 150 σάκοι με εκλογικό υλικό.
Εξ αυτών οι 69 προέρχονταν από το δήμο Ήλιδας, καθώς αυτός ήταν ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων που λειτούργησαν στο συγκεκριμένο δήμο. Οι 33 σάκοι προέρχονταν από το δήμο Πηνειού, όσα ήταν και τα εκλογικά τμήματα και οι 48 σάκοι ήταν από τα εκλογικά τμήματα που λειτούργησαν στο δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης. 

Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...