Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ηλεία: Εντείνεται ο παγετός τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση


fileskairos
Oι καλές καιρικές συνθήκες, χωρίς βροχές, θα διατηρηθούν και τη νέα εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο του καιρού αυτή την εβδομάδα θα είναι η νέα ψυχρή εισβολή από  Τρίτη.  Το μόνο που θα προκαλέσει στην περιοχή μας θα είναι η εκ νέου ένταση και γενίκευση του παγετού. Έτσι, οι ευάλωτες στο φαινόμενο περιοχές θα φλερτάρουν το πρωί της Τετάρτης και της Πέμπτης με τιμές στους -4 με -5οC.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

  
Την Τρίτη 17/02, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί 4 με 5oC στα πεδινά, -1 με 0οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 12 με 13οC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, σε πτώση από το απόγευμα. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τετάρτη 18/2 και την Πέμπτη 19/2, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 0 με -1oC στα πεδινά, -4 με -5οC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 10 με 11οC στα πεδινά, 4 με 5oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς μεταβλητοί. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                      
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης 
 
Εκδόθηκε 07:15 , 16-02-2015
Ανανεώθηκε 09:15 , 16-02-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...