Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αμαλιάδα: "Έφυγε" μια μέρα πριν το μνημόσυνο της γυναίκας του


nekrotafeio_amal

Δεν άντεξε 82χρονος από την Αμαλιάδα που πριν 40 μέρες "έχασε" την  σύζυγο του

Την αγαπημένη του σύζυγο «ακολούθησε» σχεδόν 40 ημέρες μετά τον θάνατό της, 82χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, μια ημέρα πριν το σαρανταήμερο μνημόσυνο της 76χρονης συζύγου του!
Ο ηλικιωμένος άνδρας, που
ήταν  αγαπητός στην κοινωνία της Αμαλιάδας, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Με την σύζυγό του ήταν ιδιαίτερα αγαπημένοι και «δεμένοι»  και ο θάνατος της, ήταν ένα δυνατό «χτύπημα» για τον ίδιο, το οποίο δεν μπορούσε να αποδεχτεί και να αντέξει στην καθημερινότητά του.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν και παρότι είχε την στήριξη των παιδιών και των συγγενών του, που στέκονταν δίπλα του, ο 82χρονος δεν κατάφερε να αντέξει και «έφυγε» το Σάββατο, λίγες ώρες πριν το μνημόσυνο της συζύγου, μια εξέλιξη που σκόρπισε   θλίψη στους ανθρώπους του.
Χθες το πρωί τελέστηκε το μνημόσυνο στη μνήμη της 76χρονης γυναίκας και λίγες ώρες αργότερα το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία του ηλικιωμένου άνδρα…

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...