Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

24χρονη πούλησε το μωρό της σε... δόσεις!


Μια τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε στην πόλη της Καλαμάτας από την Yποδιεύθυνση Ασφάλειας της πόλης, στην οποία το «θύμα» είναι δυστυχώς ένα νεογέννητο του οποίου η τύχη αγνοείται, καθώς η μητέρα του το πούλησε για 3.000 ευρώ!

Πριν από έναν μήνα, μία 24χρονη βουλγαρικής υπηκοότητας παρέδωσε το μόλις 8 ημερών αγοράκι της σε μια 35χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία διατηρεί γραφείο ευρέσεως εργασίας στην Καλαμάτα και ανέλαβε τον ρόλο του «μεσάζοντα» για να δοθεί έναντι αμοιβής το μωρό σε άλλη οικογένεια.

Το νεογνό κοστολογήθηκε 3.000 ευρώ, τα οποία η «μητέρα» θα λάμβανε σε δύο δόσεις των 1.500 ευρώ, την πρώτη κατά την παράδοση του βρέφους και τη δεύτερη με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Παρόντες σε αυτήν την ανίερη συμφωνία ήταν μία 56χρονη γυναικολόγος και ένας 34χρονος συμβολαιογράφος, κάτοικοι Καλαμάτας, οι οποίοι ανέλαβαν το διαδικαστικό κομμάτι της παράνομης υιοθεσίας.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και με τη συνδρομή ειδικών ανακριτικών μεθόδων, οι αστυνομικοί της Υ.Α. Καλαμάτας διελεύκαναν την υπόθεση και συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τους 4 αρνητικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, η 24χρονη ισχυρίζεται ότι πειθαναγκάστηκε από τους υπόλοιπους τρεις συλληφθέντες να πουλήσει το παιδί της, ωστόσο οι υπόλοποιποι υποστηρίζουν ότι η 24χρονη βρισκόταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και προσήλθε αυτοβούλως στην 35χρονη ομοεθνή της για να πουλήσει το νεογνό, καθώς δεν μπορούσε να το αναθρέψει.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας περί υιοθεσιών και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η Αστυνομία έχει ήδη επιδοθεί σε πολυεπίπεδη έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί η οικογένεια που έχει υιοθετήσει παράνομα το νεογνό.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος 
fopan83@gmail.com

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...