Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

«Πράσινο» το ντέρμπι


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-3 του ΠΑΟΚ

Με «χατ τρικ» του Μάρκους Μπεργκ (27΄, 70΄ & 87΄) και ένα γκολ του Καρέλη (63΄), ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-3 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στο άδειο γήπεδο της Λεωφόρου, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων, αλλά και της γνωστής απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Τα είχε σχεδόν όλα το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ εκτός από οπαδούς στις εξέδρες να το απολαύσουν… Σούπερ ματς (ιδίως στο δεύτερο μέρος) με ανατροπή στην ανατροπή στη Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό να πιστοποιεί σε ακόμη ένα παιχνίδι σε πόσο καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Καθοριστική η είσοδος του Καρέλη στο παιχνίδι, με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει φοβερά πράγματα μαζί με τον Μπεργκ με τελικό απολογισμό τρία γκολ για τον Σουηδό κι έναν για τον Καρέλη! Εξαιρετικός ο Ζέκα για το «τριφύλλι» που νίκησε 4-3.

Νομπόα, Σκόνδρας οι καλύτεροι και σκόρερ του ΠΑΟΚ, ο Αθανασιάδης το πρώτο γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...