Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΕΛΑΣ
(23/03/2015 10:00)

Οι κλέφτες έβαλαν τα διαβατήρια στον καταψύκτη!

Την κλοπή του ποσού των 800 ευρώ,  ενός κινητού τηλεφώνου, αντιγράφων εξαργύρωσης εργοσήμων και των διαβατηρίων της οικογένειάς του κατήγγειλε πριν
από μία εβδομάδα ένας 47χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα στην Αμαλιάδα. Ωστόσο, προχθές ο ίδιος προσήλθες στην Αστυνομία και δήλωσε ότι βρήκε τα διαβατήρια στον χώρο του καταψύκτη μέσα σε νάιλον σακούλα μαζί με πεταμένα ρούχα!

45χρονος έστειλε… πυξ λαξ  58χρονο στο Νοσοκομείο!
Στη χειρουργική του νοσοκομείου Αμαλιάδας νοσηλεύεται ένας 58χρονος από τον Καρδαμά,  ο οποίος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από ένας 44χρονο προχθές το βράδυ στην περιοχή Χελμόλακκα, όπου διατηρούν κτήματα και οι δύο. Ο 44χρονος φέρεται αρχικά να επιτέθηκε λεκτικά στον 58χρονος καθυβρίζοντάς τον και στη συνέχεια να του επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο δράστης καταζητείται.

Χωρίς άδεια
Χωρίς άδεια φέρεται να λειτουργούσε την καφετέρια ένας 47χρονος στην Αμαλιάδα, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

«Άδειασαν» σπίτι και γκαράζ Γερμανού στο Λεβεντοχώρι!
Το σπίτι και το γκαράζ ενός Γερμανού «άνοιξαν» άγνωστοι στο Λεβεντοχώρι προχθές το απόγευμα. Υπερπηδώντας την πόρτα της περίφραξης, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν μία τηλεόραση, ένα αεροβόλο, ένα χορτοκοπτικό, ένα αλυσοπρίονο, ένα κράνος, κ.ά. Ακολούθως παραβίασαν και την είσοδο του γκαράζ, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και άρπαξαν το radio/cd.

Της ζήτησε να τα ξαναβρούν κι αυτή έπεσε από το ποδήλατο!
Μήνυση εις βάρος ενός 27χρονου κατέθεσε μία 22χρονη από το Βαρθολομιό, κατηγορώντας ότι εξαιτίας του έσπασε το χέρι της! Σύμφωνα με την καταγγελία, την ώρα που η 22χρονη οδηγούσε το ποδήλατό της, ο 27χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητό του για να της ζητήσει να ξαναμιλήσουν για τη σχέση που διατηρούσαν κατά το πρόσφατο παρελθόν, με συνέπεια η κοπέλα να ταραχτεί και να πέσει από το ποδήλατο σπάζοντας το χέρι της!

Δεν πρόλαβε να χαρεί την κλοπή του!
Το πορτοφόλι μιας 45χρονης αφαίρεσε από γραφείο στον Πύργο ένας 42χρονος  Ρομά, το οποίο περιείχε 550 ευρώ, την ταυτότητα και το δίπλωμα της 45χρονης. Όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή, οι αστυνομικοί ενήργησαν αστραπιαία, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν κοντά στα φανάρια της Φιλοθέης.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...