Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πεζοποριες Νυχτερινες με Πανσεληνο στην Ολυμπιακη Γη, για το καλοκαιρι του 2015,

Καλημερα σε ολες και σε ολους σας, απο την Ηλειακη Γη!!
Πεζοποριες Νυχτερινες με Πανσεληνο στην Ολυμπιακη Γη, για το καλοκαιρι του 2015, για τους μηνες Ιουνιο, Ιουλιο και Αυγουστο!!

Οργανωστε το προγαμμα σας, απο τωρα για το καλοκαιρι του 2015!! 
Σας περιμενουμε να λαβετε μερος σε μια απο αυτες, τις τεσσερεις μοναδικες, ( τρεις παραλιακες και μια ορεινη ) διαδρομες, στην Ολυμπιακη Γη!!
Πεζοποροντας Θ΄απολαυστε τα ωραιοτερα καλοκαιρινα ηλιοβασιλεματα της Δυτικης Ελλαδας, διπλα στο κυμα και τις ποιο ομορφες πανσεληνους το καλοκαιρι του 2015, στην Ηλειακη, Ολυμπιακη Γη!!
Στο τελος της πεζοποριας θα προσφερεται φαγητο και μεχρι πρωίας μουσικη και χορος!!
Ο Συλλογος << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> ανακοινωνει το καλοκαιρινο του Προγραμμα με τις Πανελληνιες Νυχτερινες Πεζοποριες με Πανσεληνο για το ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ, ειναι οι Παρακατω τεσσερες!!
1η ). 2 Ιουνιου 2015 ημερα Τριτη ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ στην Λιμνη ΚΑΊΑΦΑ η διαδρομη ειναι περιμετρικη στη λιμνη και στην παραλια των γυμνηστων 13 χιλιομετρα περιπου στο Δημο Ζαχαρως!!
2η ). 2 Ιουλιου 2015 ημερα Πεμπτη ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΕΙΑΣ 
( Κατακολο, Αγιος Ανδρεας, κτημα Μερκουρι, Κορακοχωρι, μπουκα, Λεβεντοχωρι, Σκαφιδια, ΑΛΝΤΕΜΑΡ, Αγιος Ηλιας, Αγια Μαρινα Δουνείκων ) 14 χιλιομετρα παραλιακη, στους Δημους Πυργου και Ηλιδας !!
3η ) 31 Ιουλιου 2015 ημερα Παρασκευη ΣΤΟ ΜΟΝΟΑΠΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ ( Κυλληνη, Καστρο, Λουτρα Κυλληνης, ΓΚΡΕΚΟΤΕΛ, Αρκουδι ) 14 χιλιομετρα, παραλιακη στους Δημους Ανδραβιδας – Κυλληνης και Πηνειου!!
4η ). 30 Αυγουστου 2015 ημερα Κυριακη ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΦΟΛΟΥ ( Γουμερο, Αγια Αννα, Πευκη, Κλινδια, Περασαινα.) η διαδρομη περναει απο τη Μονη ΑΣΚΗΤΗ η οποια και γιορταζει στους Δημους Πυργου και Ολυμπιας !! 
Οι διαδρομες ειναι πανεμορφες ευκολες 13 - 14 χιλιομετρα οι τρεις παραλιακες και η μια στην Ορεινη ΗΛΕΙΑ στα 650 μετρα υψομετρο!!
Για τους πεζοπορους θα υπαρχει μεταφορικο μεσω με επιστροφη, απο Αθηνα, απο Πατρα, απο Αμαλιαδα και απο Πυργο ΗΛΕΙΑΣ ( ΚΤΕΛ Ηλειας )!!
Η συμμετοχη ειναι δωρεαν, οι πεζοποροι να ειναι υγιεις και σε καλη φυσικη κατασταση και πολλες εκπληξεις, χορος και γλεντι μεχρι πρωίας!!
Προσεχως ο Συλλογος μας << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> Φυσιολατρια, Οικολογια θα σας ανακοινωση αναλυτικο προγραμμα, για καθε μια απο τις Πεζοποριες με Πανσεληνο, ενα μηνα πριν την ημερομηνια της πεζοποριας!!
Για αυτους που θα ελθουν με τα λεοφωρεια προβλεπετε επισκεψη στο Μουσειο και στον αρχαιολογικο χορο της Αρχαιας Ολυμπιας και στο νεο και πλουσιο σε εκθεματα μοναδικα Μουσειο του Πυργου Ηλειας, 
Επειδη προβλεπεται μεγαλη συμμετοχη επικοινωνηστε μαζι μας, Για πληροφοριες στο τηλ. 6974070997 Προεδρος του Συλλογου κ. Παναγιωτης Αχιλλεοπουλος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...