Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Αμαλιάδα
Έναν 66χρονο από την περιοχή της Αμαλιάδας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας,
καθώς ύστερα από έρευνα που έγινε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην ταράτσα αποθήκης του σπιτιού του, ένα φυτό κάνναβης.
Ανδρίτσαινα
Το ποσό των 850 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην τοπική κοινότητα Σέκουλα Ανδρίτσαινας. Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την καταγγελία του 62χρονου ιδιοκτήτη εισήλθαν στο χώρο του σπιτιού, αφού έκοψαν την σιδεριά και παραβίασαν παράθυρο αυτής.
Πύργος
Το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στον Άγιο Γεώργιο Πύργου. Σύμφωνα με την καταγγελία του 52χρονου ιδιοκτήτη οι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο της τουαλέτας και αφού ερεύνησαν το χώρο βρήκαν και αφαίρεσαν τα χρήματα.
Πύργος
Το συνολικό ποσό των 150 ευρώ άρπαξαν άγνωστοι δράστες από οικία στον Πύργο. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι τη στιγμή που η 70χρονη ιδιοκτήτρια βρισκόταν μέσα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ερεύνησαν τα συρτάρια των υπνοδωματίων και βρήκαν τα χρήματα ενώ έφυγαν σαν κύριοι.
Πύργος
Δύο μπαταρίες αυτοκινήτου και 80 λίτρα πετρέλαιο αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από το χώρο του μηχανολογικού ΚΤΕΟ Πύργου. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του ΚΤΕΟ δίχως να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν τις μπαταρίες και το πετρέλαιο και εξαφανίσθηκαν. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...