Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ηλεία: Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και μπόρες κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά σήμερα Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


skonivroxi
Στις πιο εσωτερικές πεδινές, ημιορεινές και ορεινές περιοχές περιμένουμε να εντοπίζονται οι μπόρες, βροχές και οι τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, σήμερα Τετάρτη. Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Υπαρκτή πιθανότητα για τοπικές μπόρες μόνο όμως στα ορεινά το απόγευμα της Πέμπτης. Την Παρασκευή ίσως ψιχαλίσει στα βόρεια του νομού, φαινόμενα άνευ σημασίας. 

Βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας από την Παρασκευή, επιστρέφει η άνοιξη από το Σαββατοκύριακο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Τετάρτη 22/04 περιμένουμε λίγες νεφώσεις περισσότερες στα εσωτερικά πεδινά, ημιορεινά - ορεινά με μπόρες, βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά,  14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι - βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Την Πέμπτη 23/04 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα υπαρκτή είναι η πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία το πρωί 7 με 8oC στα πεδινά, +4 με 5οC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22οC στα πεδινά,  16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά βόρειοι ασθενείς, από το μεσημέρι νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή 24/04 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα να ψιχαλίσει στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία το πρωί 11 με 12oC στα πεδινά, 7 με 8οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 21 με 22οC στα πεδινά,  16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias               
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:00 , 22-04-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 22-04-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...