Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Κυλλήνη!



Σε πορεία ολοκλήρωσης φαίνεται ότι μπαίνει, μετά από καθυστέρηση ετών, ο νέος δρόμος τηςΚυλλήνης αφού ξεκίνησε επιτέλους η ασφαλτόστρωση του τμήματος από την Διασπορά έως την είσοδο της Κάτω Παναγιάς. Αυτή τη στιγμή τα συνεργεία εργάζονται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας ενώ με την ολοκλήρωσή του, αναμένεται να ασφαλτοστρωθεί και το δεύτερο.
«Ο δρόμος δεν έπρεπε να ξεκινά τώρα, αλλά να έχει ήδη τελειώσει» είπε στην εφ. «Πατρίς» η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυλλήνης κα Δήμητρα Φιτσάλου και συνέχισε: «Η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη. Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα, κινδύνους ακόμα και ατυχήματα. Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας δέχομαι καθημερινά παράπονα από οδηγούς τόσο της περιοχής μας, όσο και από την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Έπρεπε να φτάσουμε στο καλοκαίρι για να δούμε τα μηχανήματα να δουλεύουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα τελειώσουν γρήγορα, πριν κίνηση κορυφωθεί».
Από την πλευρά του και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου κ. Βασίλης Τσάκος είπε: «Επιτέλους μετά από τόσο καιρό έβαλαν μπροστά για να τελειώσουν τον δρόμο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τον έχουν τελειώσει πριν μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού».

Σ.Π. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...