Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δημοπρατούνται σήμερα οι καντίνες στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ
(27/05/2015 12:37)
Στη δημοπράτηση έξι καντινών που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους χιλιάδες λουόμενους και επισκέπτες των παραλιών του από… ολόκληρο τον πλανήτη, προχωρά σήμερα ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Από την πλευρά του, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο εξετάζει τη δημοπράτηση ακόμα μιας καντίνας στην παραλία της Κυλλήνης, ενώ μια ακόμα καντίνα στην παραλία «Καυκαλίδες» δεν κατάφερε να πάρει τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Οι τρεις πρώτες καντίνες βρίσκονται στις παραλίες του Κάστρου, και συγκεκριμένα οι δύο στην παραλία Καλαμιά και μια στη θέση Πετρέλαια, άλλη μια βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Παναγιάς και συγκεκριμένα στην παραλία της Μιμόζας, ενώ στην ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών θα δημοπρατηθεί μία καντίνα στο Αλιευτικό Καταφύγιο του Αγίου Παντελεήμονα και μία ακόμα στην παραλία Λεχαινών, στη θέση Κραγκαρέϊκα.
«Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο τόσο για τις παραλίες του Κάστρου, όσο και όλες τις άλλες παραλίες του δήμου μας» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ και συνέχισε: «Δημοπρατούμε αυτές τις καντίνες, πλην της περιοχής της Βουπρασίας, ενώ σαν Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο εξετάζουμε το θέμα να δημοπρατήσουμε ακόμα μία στην παραλία της Κυλλήνης».

Οι καντίνες της Βουπρασίας

Ωστόσο, από τη σημερινή δημοπράτηση εξαιρούνται οι καντίνες της περιοχής της Βουπρασίας και συγκεκριμένα στις παραλίες Νησάκι, Φάλαρι και Κουνουπέλι – Λουτρά, καθώς, σε αντίθεση με τις πιο πάνω καντίνες που η δημοπράτησή τους αφορούσε διαδικασίες που «έτρεξαν» ανάμεσα στον δήμο και την Κτηματική Υπηρεσία, για τη δημοπράτηση των συγκεκριμένων, που βρίσκονται μέσα σε ζώνες προστασίας Natura και Ramsar, ενεπλάκησαν πολύ περισσότερες υπηρεσίες. Και αυτές οι θέσεις όμως έχουν λάβει όλες τις εγκρίσεις που απαιτούνται και το μόνο που απομένει για τη δημοπράτησή τους είναι η σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Σ.Π. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...