Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι

 summer_rain1
Σταδιακά επιδεινώνεται ο καιρός από το μεσημέρι με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην Ηλεία κυρίως της
απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα θα πλήξουν περισσότερο τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού. Οι πρωινές νεφώσεις αργότερα θα πυκνώσουν και θα εκδήλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 28 με 30οC στα κεντρικά του νομού και στους 27-28οC στις νότιες και βόρειες περιοχές, ενώ στα ορεινά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότεροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Τα φαινόμενα πιθανότατα θα επιμείνουν κυρίως στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές έως την Τετάρτη.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις σε οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. meteo .gr)

Πηγή

ilialive gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...