Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συνάντηση του Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης με την ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας


nabil_stefan
Συναντηση συνεργασιας για θεματα που αφορουν τον Δημο Ανδραβιδας  Κυλληνης ειχε ο Δημαρχος  Ανδραβιδας Κυλληνης κ Ναμπιλ Ιωσηφ Μοραντ με τον
Διευθυντη της Αστυνομικης Διευθυνσης Νομου Ηλειας  κ. Στεφανοπουλο Κωνσταντινο και τον βοηθο Αστυνομικο Διευθυντη Νομου Ηλειας κ. Παπασωτηριου Σωτηριο, οι οποιοι τον επισκεφτηκαν στο γραφειο του στα Λεχαινα. Η συναντηση εγινε σε φιλικη ατμοσφαιρα και εξεταστηκαν  θεματα της ασφαλειας των πολιτων ειδικοτερα αυτά που αφορουν τον Δημο  και αναζητηθηκαν  οι τροποι  να επιλυθουνν οσο το δυνατον συντομοτερα για τη δημιουργια κλιματος ασφαλειας και εμπιστοσυνης των Δημοτων. Ο Δημαρχος επεσήμανε την ελλειψη αστυνομικων και στα τρια αστυνομικα τμηματα που ανηκουν στο Δημο όπως και τις δυσκολιες της αστυνομευσης.
Ειδικότερα για τους καλοκαιρινους μηνες που ο πληθυσμος της περιοχης αυξάνεται λογω της τουριστικης κινησης και της καθοδου των ετεροδημοτων το προβλημα γινεται εντονοτερο και ζητησε την ενισχυση των τμηματων ετσι ώστε να γινονται περισσοτεροι ελεγχοι για αποτροπη παραβατικων πραξεων(κλοπες , διαρρηξεις κλπ).
Τελος ο Δημαρχος επισημανε την αναγκαιοτητα λειτουργιας και των τριων αστυνομικων τμηματων του Δημου που προσφερουν σημαντικο εργο στην προληψη της εγκληματικοτητας και στην ασφαλεια των πολιτων.

Πηγή

Ανδρέας Μίγκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...