Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Τραγανό
-Οκτώ από τα ζώα του (τρεις γίδες, τέσσερα κατσίκια κι έναν τράγο) έχασε ένας 36χρονος από την περιοχή του Τραγανού. Αιτία φέρεται να είναι
η κλοπή των ζώων από άγνωστους δράστες οι οποίοι μπήκαν στο χώρο όπου βρίσκονταν τα ζώα και κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να τα πάρουν. Ο 36χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Κουρτέτσι
-Τρεις άνδρες υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας, 24, 31 και 35 ετών αντίστοιχα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής εγκληματικότητας στην περιοχή του Κουρτεσίου. Όπως διαπιστώθηκε οι τρεις άνδρες είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.
Μουζάκι
-Μήνυση σε βάρος ενός 73χρονου συντοπίτη του κατέθεσε 90χρονος από την περιοχή του Μουζακίου. Ο λόγος της μήνυσης ήταν γιατί, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο 90χρονος, ο 73χρονος, τον εξύβρισε και τον χτύπησε με τη γροθιά του στο κεφάλι, όταν τον συνάντησε στο δρόμο ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, αντίστοιχο περιστατικό εξύβρισης είχε συμβεί και στο παρελθόν.
Καράτουλα
-Επίθεση από τρεις συντοπίτες του, δύο γυναίκες και έναν άντρα, ισχυρίστηκε πως δέχθηκε 74χρονος από την περιοχή του Καράτουλα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 74χρονος κατέθεσε μήνυση κατά των τριών ατόμων, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αφού τον εξύβρισαν και τον απείλησαν αρχικά, στη συνέχεια η μία από τις δύο γυναίκες επιχείρησε να τον τραυματίσει στο κεφάλι πετώντας του ένα ξύλο, το οποίο πρόλαβε και απέφυγε.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...