Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Κρέστενα
Έναν 39χρονο καταστηματάρχη από την περιοχή των Κρεστένων συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να λειτουργεί την επιχείρησή του χωρίς άδεια λειτουργίας
καταστήματος. Ο 39χρονος αφέθηκε χθες ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας.
Γαστούνη
Έναν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στην περιοχή της Γαστούνης. Σύμφωνα με έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο 31χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα.
Πύργος
Το ποσό των 120 ευρώ από πορτοφόλι 42χρονης αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περιστατικό συνέβη μέσα σε σούπερ μάρκετ χονδρικής της περιοχής του Πύργου, όταν η 42χρονη βρισκόταν μέσα στο χώρο της επιχείρησης κάνοντας τις αγορές της.
Καπελέτο
Την μονοκατοικία ενός 79χρονου στην περιοχή του Καπελέτου διέρρηξαν άγνωστοι δράστες. Οι άγνωστοι εισήλθαν στον χώρο της οικίας και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους αφαίρεσαν διάφορα είδη προικός, καρέκλες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και κουζινικά είδη συνολικής αξίας 2 χιλ. ευρώ. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...