Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

 summer1
Ο δροσερός καιρός συνεχίζεται στην Ηλεία. Μικρή άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος, ενώ η υγρασία της απογευματινές και και βραδινές ώρες θα είναι σχετικά σε υψηλό ποσοστό. Σύμφωνα
με τις προγνώσεις Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30oC στην κεντρική Ηλεία, ενώ στα βόρεια και τα νότια του νομού θα κυμανθεί ένα με δύο βαθμούς χαμηλότερα και αρκετά πιο δροσερά θα είναι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι βόρειοδυτικοί – δυτικοί.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Στερεάς τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 31 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
 meteo .gr)

Πηγή

ilialive gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...