Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Παρήγγειλαν κινητό και πήραν πέτρες . . .


kouti
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εξαπατήσεις πολιτών στην Ηλεία, που δαπάνησαν αρκετά ευρώ αναζητώντας προσφορές και στην ουσία παρέλαβαν πακέτα με προϊόντα που δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες τους και τα κουτιά βρέθηκαν να έχουν ακόμα και … πέτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πολίτες στην Ηλεία παρήγγειλαν σε αρκετές περιπτώσεις κυρίως ηλεκτρονικά είδη όπως κινητά τηλέφωνα, όμως έπεσαν θύματα απατεώνων.
Σε μια περίπτωση προ μηνών πολίτης από το νομό παρήγγειλε έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, καινούργιο μοντέλο κινητού τηλεφωνού που κόστιζε στην αγορά πολύ περισσότερο. Όταν το δέμα έφτασε μέσω κούριερ διαπίστωσε πως το κουτί το μόνο που περιείχε ήταν πέτρες… Αν και υπήρχαν διαθέσιμα τα στοιχεία του αποστολέα ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάτι όπως να καταγγείλει επίσημα το γεγονός στην Αστυνομία.
Σε άλλη περίπτωση πρόσφατα, πολίτης δαπάνησε μικρότερο ποσό για να αγοράσει μέσω αγγελίας ένα μεταχειρισμένο αλλά καλό κινητό τηλέφωνο. Όπως αποδείχθηκε μετά την παραλαβή το κινητό ήταν κλεμμένο σε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Ο ίδιος προς τιμήν του επέστρεψε το κινητό στον ιδιοκτήτη του, όμως δεν θέλησε να “κυνηγήσει” τον αποστολέα, τα στοιχεία του οποίου ήταν διαθέσιμα.
Σε κάθε περίπτωση προτείνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτού του είδους της παραγγελίες όπου δεν δίδονται διασφαλίσεις για την ποιότητα του προϊόντος, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η κατάληξη είναι η ίδια… Η ανύπαρκτο προϊόν ή κλεμμένο, ή σε κακή κατάσταση, πάντως σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του αγοραστή…

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...