Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τελειώνει από το Θρύλο ο Περέιρα!!!

marinakis_pereira …εισακούστηκαν οι… “προσευχές μας” θα πουν οι πολλοί!!! Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό στο θέμα προπονητή.

Το ταξίδι αστραπή του Περέιρα στην Σκωτία και οι φήμες που κυκλοφόρησαν για προτάσεις από Σέλτικ και Ρέιντζερς, σωρίς να έχει ενημερωθεί αναλόγως η διοίκηση του Ολυμπιακού, έφεραν σύννεφα στις σχέσεις του με τους ιθύνοντες. Αποτέλεσμα να είναι θέμα ημερών να κλείσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Το κλίμα για τον Βίτορ Περέιρα έχει βαρύνει με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.
Τα παράπονα του κόσμου και κακή εικόνα του Ολυμπιακού στους αγώνες, ο αποκλεισμός από τη Ντίπρο αλλά και “τα κολλήματα” σε παίχτες όπως ο Χάρα και η αδικία του Μπενίτες στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ήταν στοιχεία που οδηγούσαν σε σκέψεις τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όσον αφορά τον Περέιρα. Το γυαλί όμως δείχνει να ράγισε οριστικά αφότου έγινε γνωστό πως το ταξίδι του στην Σκωτία πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συζητήσει με την Ρέιντζερς παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει διαζύγιο.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που μοιάζει και το πλέον πιθανό, οι διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές τους θα επικεντρωθούν σε προπονητές από την αγαπημένη τους ισπανική σχολή (βλ. Βαλβέρδε, Μίτσελ) και ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...