Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Αλέξης Τσίπρας

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣΟ πρωθυπουργός ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο να προχωρήσει άμεσα στον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης



Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη αμέσως μετά το διάγγελμα του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να υποβάλλει την παραίτηση της κυβέρνησής του στον Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο κ. Τσίπρας αφού υπέβαλλε την παραίτησή του, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει τις διαδικασίες για την διενέργεια πρόωρων εκλογών.
Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει στον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.
Στο σύντομο διάλογο που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «φρονώ ότι δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή ούτε οικουμενική κυβέρνηση που θα διενεργήσει τις εκλογές» και ζήτησε την άμεση συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό τον Πρόεδρο ενός από τα τρία ανώτατα δικαστήρια που θα οδηγήσει την χώρα στις εκλογές. Πρόσθεσε ότι πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός πως μπορούμε να βγούμε νωρίτερα από την κρίση.
Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος διαβεβαίωσε ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά του κατά τους κανόνες του Συντάγματος και με στόχο πάντα να διασφαλιστεί ότι θα καλυφθούν οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα με την πρόσφατη συμφωνία και χωρίς να κινδυνεύσει η πορεία της χώρας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSBEAST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...